• INSTAGRAM - click
  • středa 17. února 2016

    Ženy II.

    Jak jsem předesílala, k tomuhle tématu mám pořád co říct a denně nad některými ženami (nejen jimi) musím kroutit hlavou, tudíž je tu tahle “populární” věc znovu.
    První věcí, kterou bych asi začala, je vaření. Ať se to někomu líbí nebo ne, ženská do kuchyně patří. Feministky a kdejaké další příznivkyně ženských hnutí a svobod by mne asi rády lynčovaly za tohle prohlášení, ale prostě za mě jo. Neříkám, že tam má ženská stát od rána do večera a že nemá nic jinýho na práci. To vůbec. Taky zcela chápu, že někoho to prostě nebaví a někdo je asi prostě střevo. Ale taky si na druhou stranu myslim, že nějaký ty těstoviny, případně opíct maso na pánvičce snad zvládne i cvičená opice. Proto se pak vážně musim smát, když nám kamarád vypráví traumatický zážitek, kdy mu jeho tehdejší přítelkyně “uvařila” jakousi těstovinovou hmotu s omáčkou ještě podivnějšího ražení, co se vůbec nedala žrát. Jako pardon, ale i na tom nejhorším balíčku těstovin je návod. 
    Dál bych asi zmínila ždímání chlapů. Ano, je velmi milé, být pozvaná na večeři nebo občas dostat dárek či kytku, ale nechat se zvát na tři kafe tejdně, pak ještě na oběd a o víkendu do kina týden za týdnem je asi trochu přehnaný. Smutný je, že takovejch holek znám docela dost. Taky znám pár holek, co mužský voděj za nos takovým způsobem, že když už dávno vědí, že s nima nic mít nechtěj, tak jim neustále dávají falešnou naději a tito trubci jim splní, co jim na očích vidí, načež zcela tvrdě zase spadnou do friendzone. Doufali v něco uplně jinýho, ale pijavice měla od začátku uplně jinej plán. 
    Věc, která s tím asi souvisí, je taky vyměňování bonusů za dárky a kdesi cosi. Alá vykouřim ti ho, když mi koupíš támhlety naušnice. Respektive týpek už ví, že s ním za nějaký takovýto dáreček bude zacházeno uplně jinak. 
    A to přesně vypovídá o tom, o čem chci psát dál a to o tom, že spousta ženskejch se chová jenom tak, aby jim z toho něco káplo. I takzvané kamarádky. Jinak jsou poměrně dost nepřející, alespoň většina z nich. Dost výstižným příkladem by mohlo být, že lajkují fotky těm lidem, kterým se chtějí trochu vetřít do přízně a pochvalné komentáře jsou naprostou samozřejmostí. Pak tam přidáte něco super ultra cool, něco na co jste pyšní nebo z toho prostě máte dobrej pocit a ono nic. Buď vás nepotřebují a nebo vám to prostě a jednoduše nepřejí. Možná se jim líbí váš kluk nebo za tu kabelku, co máte přes rameno by vraždily. A to uplně stačí.

    Žádné komentáře:

    Okomentovat