• INSTAGRAM - click
  • sobota 27. února 2016

    Aliho televizní mrdky

    Vzhledem k tomu, že je sobota, tak jsem si dneska pustila televizi, abych zkoukla dnešní Re-Play (jo, fakt mám ráda hry, jejich hraní a fakt mě zajímá, co je novýho), načež jsem usnula a probudila mě příšernost všech příšerností, co si říká momentálně Aliho parťáci..WTF is this shit?!
    Zahlídla jsem to dřív už několikrát, nicméně to, co jsem tam viděla dneska, byla nechutnost nad nechutnost. Může mi někdo vysvětlit co vede televizi k tomu, aby platila za páreček zmrdů, co tam jenom doslova melou hovna? To to vážně přijde někomu vtipný? I když vezmu v potaz puberťáky, tak to přece nemůže mít nějakou sledovanost..nebo jo?
    Vždyť tam trapnej zmrd v krizi středního věku trapčí se zmrdem, co je odporně tlustej, smrdí k vám na tu dálku i přes televizi a myslí si, že je král světa? Jako tvl, tohle bych nesledovala ani kdyby mi bylo čtrnáct..Nehledě na to, že celou náplní tohohle úžasně oduševnělého pořadu je to, že tam chvíli hrajou nějakou stupidní hru a jinak je to plný trapáků, co svoje trapárny natáčej na youtube. Toť vše. Nekecám. Jo, vlastně s přizvou nějakýho hosta, kterej tam je všehovšudy tak pět minut, neřekne vlastně vůbec nic smysluplnýho a nic, co by vás mohlo zaujmout a pak už zase na obrazovku skočí hnusnej zmrd a tlustej zmrd.
    Vážně nemůžu uvěřit tomu, že do tohohle někdo ve vedení televize vráží peníze a krmí tím dnešní společnost a že i tak mám o dnešní společnosti vážný pochybnosti.
    Fakt to není vtipný a málem jsem se propadla hanbou za Ondřeje Sokola, co tam dneska hostoval a vážně vypadal, že ty zmrdy prohodí oknem a ne že to je jenom prča. 


    5 komentářů:

    1. Mě celkem překvapuje, že na to nikdo nekouká, má to naprosto příšerný hodnocení, nedá se dívat ani na reklamu o tom, aniž by člověku nekleslo IQ a ono to pořád běží? Tolik dobrých seriálů nebo pořadů se stáhlo pro nízkou sledovanost a tahle sračka pořád běží? Kolik jim kdo platí za to, aby to vysílali? :D Já teda nikdy neviděla ani díl (ani jsem nemusela, ukázky stačí), ale nikdy jsem na to nikde neviděla jedinou pochvalnou recenzi.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Já vždycky zahlídla pár minut, dneska jsem se bohužel probudila asi v prvních deset minutách a v tom rozespalým stavu shlídla dalších dvacet. Rozhodně to nedoporučuju nikomu dalšímu a doufám, že to brzy z obrazovek zmizí úplně.

        Vymazat
    2. Ondřej Sokol tam ale není jako host, je v každém díle ;)

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Tím tedy u mě dost klesnul, že dobrovolně účinkuje v takový televizní splašsce. Nicméně netvářil se, že by z toho účinkování byl na vrcholu blaha..

        Vymazat
    3. Minulou sobotu jsme viděl jen intro pořadu a už jen z toho se mi udělalo zle od žaludku. Zvlášť když Allih opakoval stejný gesto po jedné hvězdě před ním. Jak to tak čtu, tak budu muset alespoň jeden díl shlédnout celý. Konkurence je v televizi veliká, ale věřím že Ali nemá konkurenci.

      OdpovědětVymazat